White Label Catering

Ssst… We zijn er wel, maar je ziet ons niet. Dat is de kracht van onze White Label Catering. We verzorgen de foodsupply en indien gewenst ook de uitvoer van de catering op je partij. Uiteraard zonder ons logo in beeld. Van offerte tot bedrijfskleding; wij gaan helemaal op in jouw huisstijl. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Topniveau food

Efficiënt werkproces

Discreet geleverd

Van A tot Z ontzorgd

Geen tijd, geen koks, geen inspiratie? Wij ontzorgen je van A tot Z. Onze creatieve chef-koks creëren een indrukwekkend menu en de dames op kantoor regelen de logistiek en planning. Op het moment suprême zetten ervaren chefs op elke gewenste locatie de puntjes op de i.

Cateringconcepten

Zitten, staan, lopen… voor elk moment creëren wij een passend menu.

Walking Diner

Meerdere kleine gerechten die gemakkelijk met alleen een vork te eten zijn. Meestal in een informele setting en in een iets hoger tempo.

Sitdown Diner

Een diner zoals je in een restaurant kan verwachten, alleen dan nog beter! 3,4,5 of 6 gangen met bijpassende wijnen. Zelfs de chef komt even toelichting geven.

(BBQ) Buffet

Wij houden van veel smaken op onze mooi gedecoreerde buffetten. Hiervoor wijken we uit naar andere continenten.

Live Cooking

Live is bij ons ook echt live. Ribstukken worden aan tafel gesneden en gerechten worden in het bijzijn van gasten opgemaakt. Die extra beleving smaakt naar meer!
Heb je een vernieuwend cateringconcept en ben je benieuwd of wij dat voor je kunnen verzorgen?
Bel Tastesupply: 030 265 89 05 of mail info@tastesupply.nl
https://www.instagram.com/tastesupply_co/?hl=nl