De voordelen van foodsupply door Tastesupply

Minder koks nodig

Besteed je de mise en place aan ons uit, dan heb je minder koks nodig op de werkvloer. Doordat je slechts personeel hoeft in te zetten voor de uitgifte, bespaar je enorm op je personeelskosten.

Tijd voor belangrijkere zaken

Door het inkopen van dagverse basisproducten houd je tijd over. Die kun je beter besteden aan bijvoorbeeld de details van je gerechten of het verbeteren van de gastbeleving.

Lokale, seizoensgebonden producten

Wij halen onze ingrediënten niet van alle continenten, maar kopen het liefste in bij lokale (biologische) leveranciers. In de winter eten we hert, in de zomer aardbeien.

Constante kwaliteit

Omdat wij met vaste recepturen en volgens onze eigen werkwijzen werken, kunnen wij iedere keer dezelfde hoge kwaliteit garanderen.

Lat ligt altijd hoger

Onze koks zijn nooit uitgeleerd. Overal halen zij inspiratie vandaan om iedere dag opnieuw de lat een stukje hoger te leggen. Daarnaast investeert Tastesupply in de allernieuwste apparatuur om de crème de la crème van de branche te kunnen blijven bedienen.

Geen afval

Doordat je alle producten of menucomponenten op maat geleverd krijgt, heb je geen afval meer en geen onnodige voorraad in je koeling.

Onbeperkte creativiteit

We produceren in grote aantallen, maar dat doet niets af aan onze creativiteit. Sta je open voor menusuggesties of gerechten met een twist? Chef-koks Erik en Peter beloven plechtig om je écht te verrassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze sigaar?

Onderscheidende bedrijfsformule

Een keuken zonder koks biedt een nieuw perspectief op de restaurantmarkt. Geen brainstorm is ons te gek; wij denken graag met je mee over het creëren van een onderscheidende bedrijfsformule.

Duurzame business

We vinden het belangrijk dat de aarde zo min mogelijk merkt van onze culinaire activiteiten. Daarom ondernemen wij heel duurzaam.