Foodsupply

Bij een piek in de planning of een chronisch tekort aan koks, biedt het inkopen van vakkundig bereide basisproducten of (onderdelen van) menu’s een oplossing. Tastesupply is de extra topchef van jouw keukenbrigade.

In onze ultramoderne productiekeuken bereiden we diverse kwaliteitsproducten die ondersteunend zijn aan jouw mise en place. Ook leveren we complete menu’s die alleen nog maar opgemaakt en geserveerd hoeven te worden. En zelfs dát kunnen we met onze White Label Catering uit handen nemen.

We bereiden desgewenst alles volgens jullie eigen, unieke receptuur. Heb je juist behoefte aan originele menusuggesties of recepturen? Mooi! We hebben de nodige ervaring in toprestaurants en zijn creatief, dus daag ons maar uit.

Ben je eenmaal klant, dan kun je eenvoudig jouw specifieke producten bestellen in onze klantgebonden webshop. Eenvoudig, snel en dagverse kwaliteit!

“Onze missie is zo helder als goede bouillon. Wij willen het beste eten serveren, punt. We maken van appels geen peren, een tomaat is een tomaat en rundvlees smaakt gewoon naar rundvlees”.

De mannen van Tastesupply weten me iedere keer weer te verrassen met sublieme smaken en een verfrissende presentatie. Ik kan hun foodsupply-diensten aan iedereen aanbevelen. Anonieme restaurateur

De Foodsupply van Tastesupply is voor onze keuken een uitkomst! Het calculeren van gerechten is heel overzichtelijk geworden en onze gerechten zijn van een constantere kwaliteit. Maar het beste is dat wij dagelijks tijd besparen in de mise en place. We merken echt dat de werkdruk flink lager is en de koks meer aandacht kunnen schenken aan de gastbeleving.

De Rechtbank

Utrecht