Duurzame business

We vinden het belangrijk dat de aarde zo min mogelijk merkt van onze culinaire activiteiten. Daarom ondernemen wij heel duurzaam.

Lokale producten

We werken zoveel mogelijk met lokale producten van topleveranciers. Vers, vol van smaak en een eerlijke prijs voor de producent.

Zo min mogelijk afval

Wij werken efficiënt met onze mooie producten, zodat we zo min mogelijk afval produceren. Wist je dat je van het loof van bospenen en radijs heerlijke pesto kunt maken?

Afval scheiden

Het afval dat we overhouden, scheiden we: papier, glas, organische resten, vet en restafval.

Klimaatneutraal werken

Wij gaan zo verantwoord mogelijk om met ons energieverbruik. Zo gebruiken we groene stroom, geen fossiele brandstoffen en zoveel mogelijk LED lampen, die tot 80% energiezuiniger zijn dan gewone gloei- en zelfs spaarlampen. Ook zijn wij fan van biologisch afbreekbare disposables.

Kansen voor personeel

We werken intensief samen met The Colour Kitchen. Mensen met een afstand van de arbeidsmarkt krijgen bij ons de kans om hun dromen waar te maken. Ook de gemeente Houten voorziet ons van personeel. We bieden mensen die pas kort in Nederland zijn de mogelijkheid te integreren en mee te doen in de maatschappij.

Duurzame inzetbaarheid

De gezondheid van ons personeel vinden we ontzettend belangrijk, daarom kunnen onze medewerkers met korting sporten in de sportschool om de hoek.