Achter de schermen

Wij zijn Tastesupply en smaak is onze ‘middle name’. Dat ons eten er ook nog bijzonder leuk uitziet, is mooi meegenomen. Onze missie is zo helder als goede bouillon. Wij willen het beste eten serveren, punt. We maken van appels geen peren, een tomaat is een tomaat en rundvlees smaakt gewoon naar rundvlees.

Het tekort aan vakmensen wordt in Nederland steeds breder voelbaar. Ook de horeca heeft te maken met een groeiende behoefte aan deskundige handjes in de keuken. De vraag naar koks kan structureel zijn of juist incidenteel als gevolg van pieken. Tastesupply speelt hierop in en helpt horecabedrijven door vakkundig bereide basisproducten of (onderdelen van) menu’s aan te bieden. Tastesupply is daarmee de extra topchef op afstand van een groeiend aantal gerenommeerde keukenbrigades.

Vers, ambachtelijk en kwalitatief hoogstaand; dat zijn de uitgangspunten van Tastesupply. Eigenaar Erik van Dam: ‘We vormen een verlengstuk van het keukenteam van onze klanten. Eigenlijk zijn we gewoon fijne collega’s op afstand. In onze ultramoderne productiekeuken in Houten bereiden we kwaliteitsproducten, die ondersteunend zijn aan de mise en place van onze klanten. Ook leveren we complete menu’s die alleen nog maar opgemaakt en geserveerd hoeven te worden. En zelfs daarin kunnen we service bieden met onze White Label Catering.’

Klantspecifieke webshop

Tastesupply bereidt desgewenst alles volgens de eigen, unieke receptuur van haar klanten. Erik: ‘Het omgekeerde kan ook. Dankzij de brede ervaring in toprestaurants kunnen we onze klanten ook voorzien van originele menusuggesties en recepturen. Wij koken ambachtelijk, zijn perfect op de hoogte van de laatste trends en we laten ons graag uitdagen. Als een zaak eenmaal klant bij ons is, richten we een klantspecifieke webshop in, waarin snel en eenvoudig dagverse producten besteld kunnen worden.’

Lokale producten

Het succes van TasteSupply maakt duidelijk dat het voorziet in een behoefte. Ook het duurzaamheidsaspect spreekt veel opdrachtgevers aan. Zo wordt er zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten van topleveranciers; vers, vol van smaak en met een eerlijke prijs voor de producent. Omdat TasteSupply efficiënt werkt, wordt afval op locatie tot een minimum beperkt. Waardoor opdrachtgevers niet alleen besparen op koks uren, gas; water en licht, maar dus ook op afvalverwerking.

 

Wie is wie

Erik van Dam

Eigenaar en Chef de cuisine

erik@tastesupply.nl

Carina van Dam

Operationeel Directeur

Carina@tastesupply.nl 

Lincy van Bovenend

Sous chef

Lincy@tastesupply.nl 

Naomi Nivillac

Marketing and Sales assistent

naomi@tastesupply.nl

Nelleke Speksnijder

Sous chef

nelleke@tastesupply.nl 

Wij werken met een team van gedreven koks. Heb je interesse om bij ons te werken? Tof! Stuur een mail met je motivatie en CV naar vacatures@tastesupply.nl en we nemen contact met je op.